A Parka kabát divatos viselete

Jó ideje véget ért már a nyár, és ugyan még gyakran van szerencsénk napos, kellemes időjáráshoz, de egyre inkább átveszi a főszerepet a zord, csapadékos őszi idő. Ilyenkor nagyon fontos a réteges viselet, illetve derekunk védelme. Egy rosszul kiválasztott kabátban gyakran feszengünk, és nem is mozgunk szabadon, mivel érezzük, hogy a legkisebb nyújtózás vagy előrehajolás is fedetlen derekat eredményezhet. Az pedig se nem szép, se nem praktikus, de legfőképpen nem egészséges.

Erre a problémára nyújt megoldást a hosszított, gyakran combközépig érő fazon: a Parka kabát, amely átlagos testalkattal rendelkező nőként is nagyon praktikus, hosszú felsőtest esetén pedig kifejezetten áldást jelent, mert végre egészen biztosan védi a teljes törzset a csípős hideg elől. Megfelelő kiegészítőkkel kombinálva pedig a Parka kabát optikailag tovább nyújthatja alakunkat.

Mivel a nők szeretik kihangsúlyozni derekukat, a legdivatosabb és legelőnyösebb kinézet érdekében érdemes karcsúsított Parka kabátot választani. Többségüknél már a varrás is szépen kiadja a karcsúsított fazont, míg egyes modelleknél külső vagy belső szűkítővel oldható meg a ruhadarab testre szabása.

Mivel a Parka kabát deréktól lefelé bővül, érdemes hozzá szűk fazonú nadrágot viselni a még nőiesebb stílusért. A legjobb összhatás magasszárú bakancs vagy csizma viseletével érhető el. Változatos színű, csinos sálakkal és izgalmas fazonú táskákkal kombinálva kinézetünk mindig friss és dinamikus lesz.

Leave a comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.