Mi az az Extreme Air Board: távirányítós drón?

Extreme Air Board: távirányítós drón egy távirányítós játék, de sajnos nem lehet emberekkel játszani, azaz nem az a lényege, hogy te, vagy épp a barátod felálltok valamilyen szerkezetre, majd a másik szépen felröpíti azt a levegőbe.
Az Extreme Air Board: távirányítós drónnal a készítők szerint ennek ellenére a tetőfokára hág az izgalom… Elvileg kétféleképpen lehet játszani a játékkal: 1. ha a bábu a drón tetején állva légdeszkázik. Azaz egy élettelen bábút lehet felreptetni a drónnal, míg te lentről szomorkodsz, hogy miért nem mehetsz fel te is! Bár a bábu végrehajthat különböző trükköket, például egy menő hátra szaltót a levegőben. 2. a bábu siklóernyővel repkedhet, így szintén érdekes mutatványokat tud bemutatni.
Bár a drón meglehetősen kevés ideig bírja ki a levegőben: 30 perc töltéssel 5-7 percig – így meglehetősen gyorsnak kell lenni a trükkök megvalósításában, tekintve, hogy drónozni többnyire mezőkön szoktak, így gondolom nem fog a használó ide-oda rohangálni a mező és az otthona közt, hogy 30 perceket töltsön folyton. A távirányító szerencsére nem merül ilyen gyorsan: 2 db AAA típusú ceruzaelemmel működik.

Leave a comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.