A legjobb randi tippek a biztos sikerhez

A tartós kapcsolathoz vezető út egyik alapja a randizás. Legyünk akár kezdők, akár haladók, az első találkozások előtt biztosan izgulunk majd, hiszen minden ember más és más, éppen ezért azok a praktikák, amelyek az egyiknél működtek, a másiknál már szinte biztosan nem fognak. Tévedünk azonban, ha azt hisszük, hogy semmit sem tehetünk a siker érdekében!

Érdemes például előre tervezni! Ha nem is azt, hogy miről fogunk beszélgetni, de azt mindenképpen, hogy mit csinálunk majd, és mi jöhet szóba első alkalommal, de azért persze ha spontaneitásra kerül sor, annak is engedjünk teret. Érdemes felkészülni bizonyos eshetőségekre, mint amilyen a rossz idő, a forgalmi dugó és egyebek, egyszóval legyen mindenre legalább egy B- és egy C-tervünk is.

Noha a randi előtt biztosan mindenki izgulni fog, igyekezzünk ezt annyira levetkőzni, de főként eltitkolni a társunk elől, amennyire csak lehetséges. Ne gondoljunk úgy a randira, hogy rögtön életünk szerelmét keressük, vegyük lazán az egészet, hiszen amennyiben a sors nekünk rendelte a másikat, akkor így is, úgy is ő lesz a párunk. Mindez azért természetesen nem jelenti azt, hogy ne tegyünk a cél érdekében, de ne is izguljunk magunkat halálra, főleg ne olyan apróságokon, minthogy mit vegyünk fel. Érezzük jól magunkat, nézzünk ki jól, és nem lesz nagy baj.

A biztos siker kulcsa ezen felül az, hogy kerüljük a vakrandikat! Sokan ugyan kedvelik ezt a fajta módszert, de összességében, ha szinte csak olvastunk korábban a másikról, és csak az arcát láttuk, az nagyon kellemetlen lehet majd az első tényleges találkozáskor. Márpedig nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor több órán keresztül kell randiznunk valakivel, akivel nemhogy közös életet, de még csak néhány kellemes órát sem tudnánk elképzelni.

Fontos egy randin továbbá, hogy tegyük félre egónkat, és mindig maximálisan koncentráljunk partnerünkre! Ezáltal nem csak kevésbé leszünk feszültek, hanem gyakorolhatjuk a hosszú távú kapcsolat egyik alapját is, a folytonos oda-vissza kommunikációt, illetve a maximális figyelmet, amire egy párkapcsolatban mindkét félnek szüksége van.

A legfontosabb azonban, hogy ne próbáljunk megfelelni hamis elvárásoknak, és a párunkban se a maximálisan tökéletest keressük, ilyen ugyanis nem létezik. Lesznek hibák és olyan apróságok, amelyek talán nem fognak tetszeni, de mérlegeljünk, és a pozitív, valamint a negatív tapasztalatok alapján hozzuk meg döntésünket. Ezért fontos, hogy mindig adjuk magunkat!

Randipartnerünk kiválasztásához  keressük fel a Randitime.hu oldalt, ahol több mint 10 ezer regisztrált társkeresőt találunk.

Leave a comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.