Darts of Fury

Úgy kezdődött, mint egy sima 101-es játék. Majd elengedted repülő útjára az utolsó nyiladat, a kijelzőn pedig lassítva látjuk az egész jelenetet. Az ellenfeled már ekkor tudja, hogy vége mindennek, pedig még célba sem ért a nyíl.

Bull’s eye!
Egyszerű irányítás. Menő kivitelezés. Csoda, hogy szeretjük?

Kevés játék adja vissza olyan lelkesítően egy valódi párviadal felszabadult hangulatát, mint a Darts of Fury. A játék a neves független fejlesztő, Yakuto érdeme, akinek a hasonlóan lenyűgöző Table Tennis Touch alkalmazást is köszönhetjük. Ez a munkája összességében egy különleges verziója a klasszikus szabadidős játéknak, s tökéletes egy gyors többfős mérkőzéshez. Ráadásul rendkívül egyszerű játszani és kezelni. Csak legyints felfelé, hogy eldobd a nyilat. A sebesség, elengedési pont és nyílválasztás határozza meg, hogyan repül és melyik mezőbe fúródik bele a tű.

A Darts of Fury neonfényekkel üdvözöl, továbbá egy futurisztikus csarnokkal, őrjöngő tömeggel és mechanikus táblákkal, melyek mozogva, pörögve állnak be végső pozíciójukba. Ez egy olyan jövőkép, amivel tudunk azonosulni.

A játék remekül demonstrálja azt a precíz kivitelezést, ami Yakuto munkáira oly jellemző és még hitelesebbé teszi a teljes élményt. Akár a ranglistát nézed, a nyíl markolatát cseréled le, vagy új tollakat pattintasz fel egy kis vizuális tuningért, minden érintés számít.

A többrésztvevős játékkal gyakran jár némi kiszámíthatatlanság is. Hogy fog az ellenfeled reagálni? Zavarba jössz majd, ha hibázol? Ebben a játékban biztosan nem! A párosítások gyorsak, és mentesek a fárasztó csipkelődésektől, így rendkívül élvezetesek. Az emberek végső soron azért játszanak, hogy örömöt leljenek benne, a Darts of Fury pedig pont erről szól. Minden dobás. Minden párosítás. Győzelem vagy vereség. A végén mosollyal az arcodon hagyod majd abba a játékot.

Leave a comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.