Ha eljött az első randi ideje

igazi-uriember-kiskepAmennyiben sikeres volt az internetes társkeresés, ezáltal megtaláltuk a számunkra megfelelőnek tűnő párt, akivel leveleztünk és telefonon is beszélgettünk már, itt az ideje az első személyes találkozónak is. Ha azt szeretnénk, hogy ez a legjobban süljön el, érdemes már előzetesen megfelelő ismereteket szerezni a másik félről.

Ehhez tökéletes lehet a Facebook – bizonyos szintig a Google is –, ahol bejelölhetjük, több képet találhatunk meg róla, ha pedig nem túl zárkózott jellem, abban az esetben mindennapjaiba is betekintést nyerhetünk, gondolkodásmódjáról, hobbijairól és munkán kívüli tevékenységeiről nem is beszélve. A közösségi oldal tehát ilyen esetben nagyon hasznos. Ha szeretnénk a randin is a legtöbbet megtudni a másik félről, ahhoz elengedhetetlenül fontos, hogy megfelelő helyszínt válasszunk hozzá, tehát ne egy hangos koncertre vigyük el, ahol még el is keveredhetünk, de kerüljük a mozikat is, ahol akár két óráig is némán kell majd ülnünk egymás mellett. Egy kávézó, egy cukrászda vagy egy szolid étterem tökéletes lesz első helyszínnek, azt követően pedig elmehettek sétálni egyet, miközben folyamatosan beszélgethettek egymással.

Ha eljött az első randi ideje, érdemes meghatározni – akár ezt nyíltan meg is beszélhetitek egymás között –, hogy kinek mi a célja ezzel a találkozóval. Van, aki csak lazán ismerkedne, tehát egyáltalán nem úgy megy oda, hogy bármilyen folytatásra számít, míg más az első pillanattól kezdve a szíve választottját látja a másik félben. Ez egy randi esetében alapjaiban határozhatja meg az egész kimenetelét. Ami fontos még, hogy ne menjünk nagy elvárásokkal az első találkozóra! Lehetnek alapvető elvárásaink, de ha ezek túl nagyok, nagyon könnyedén csalódás érhet majd minket, így hagyjuk, hogy hadd érjenek inkább kellemes meglepetések.

Leave a comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.