Street workout park a játszótér mellett? Igen!

A modern parkosítási kultúra része az, hogy minden korosztálynak élményt biztosítanak a legújabb eszközök révén. A játszóterek egy időben kizárólagos szerepet kaptak, de az utóbbi években megcélozták a sportosabb fiatalokat is a deszka pályákkal, illetve a kültéri sportpályákkal, mint a tenisz, kosár és focipályák, illetve a street workout parkkal. 

Sok ember, amikor testmozgásra kerül a sor többnyire a YouTube-on szokott lejátszani valamilyen otthon végezhető workout-ot, a nők körében jelenleg talán Pamela Reif a legnépszerűbb online edzős videókat gyártó sztár, de a férfiak is megtalálják számításukat az interneten, ahogy a különböző VR játékok is lehetőséget biztosítanak az otthoni edzésekre. De nem mindenki szeretne otthon edzeni, olyan is van, hogy az ember valamilyen intenzívebb mozgásra vágyna, hogy gépekkel edzene legszívesebben, de az edzőtermekbe egy bérlet szinte horror árakon mozog már.

A street workout park területén történő edzés a kültéri fitness eszközökkel azért is izgalmasabb, mert körülöttünk a társadalom mindenféle korosztályából láthatunk embereket, akik különféle egyéb szabadtéri aktivitást végeznek: legyen az a gyerekek számára a játszótér, a fiatalok számára a deszkapálya.

Ilyen szituációkban a street workout park eszközeinek használata jó alternatíva lehet. A parkokban létesített kültéri fitneszeszközök használata hasonló az edzőtermekben található gépekéhez, azoknak a mintájára készültek a street workout park eszközei is.

Leave a comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.