Irodaházak ergonómiailag

Amikor kiadó iroda helyiség után kutatunk, eszünkbe sem jut igazán, hogy mennyire fontos majd a megfelelő kényelmet és ergonómiailag helyes munka körülményeket is beszerezni. Van olyan irodaház,  ami a berendezési tárgyakat,  bútorokat is tartalmazza már,  viszont meg lehet,  hogy ezek nem a legjobbak a minőségben,  sőt kifejezetten alkalmatlan hosszútávon kiszolgálni a személyzetet.
A falak,  ablakok elrendezését is érdemes jól szemügyre venni,  ugyanis egy sötét,  kevésbé napos irodaház sajnos kevésbé is fogja a munkavállalók kedély állapotát javítani. Ez egy apróság,  ami lelkileg es testileg is kihat a cég dolgozóira.
Viszont a székek, asztalok kényelme már annál inkább fontos, főleg az ülő munkát végző embereknek. Egész nap görnyedve ülni a számítógép fölött az rövid időn belül egészségügyi problémákat fog eredményezni, ha minimálisan is,  de nem tesszük meg a szükséges lépéseket.
Ha be van rendezve a meghirdetett,  kiadó iroda, akkor is vizsgáljuk meg tüzetesen a lehetőségeket. Kérdezősködjünk,  informálódjunk,  és ne sajnáljuk a pénzt a hosszú távú befektetésektől.
Valószínűleg olyan válaszokat fogunk kapni,  hogy vásároljunk állítható magasságú,  háttámlájú irodai széket. Nem feltétlenül kell itt is a legdrágább modellre gondolni,  csupán arra kell odafigyelni,  hogy az ülő személy derékszögben üljön,  egyenes háttal,  egyenes nyakkal,  hogy gerince ne bánja a munkát.

Leave a comment

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>