Egyszerű és személyre szabott bélyegző készítés.

Egyszerű és személyre szabott bélyegző készítés a Bélyegző rendelés oldalán! A bélyegző a cégek számára ugyan nem kötelező, de egy olyan elem, mely jó, ha van. A bélyegzők egyfajta komolyságot adnak a vállalkozó megjelenésének.

Sok vállalkozó számolt már be arról, hogy ügyfelei számára sokkal meggyőzőbbé vált attól a perctől, hogy saját bélyegzőjének pecsétjével készült névjegykártyákat adott nekik, illetve amikor a szerződésekre pecsétet is nyomott. Az emberek fejében azok a vállalkozók, akik rendelkeznek ilyesmivel sokkal hitelesebbek, mint azok, akik nem. Épp ezért érdemes elkészíttetni a bélyegzőt.

A céges bélyegző teljesen személyre szabható, mind a ház, mind pedig a bélyegzőpárna szempontjából, és akár azonnal elkészíthetőek is. Mivel a gyárból minden alkatrész készen érkezik hozzánk, csak a szöveglemezt kell helyben elkészíteni a megadott adatok alapján. A rendelés leadását követően akár 15 perc alatt elkészíthető a teljes bélyegző, hiszen a szöveglemez elkészítése után csak fel kell ragasztani a bélyegzőre, majd behelyezni a festékpárnát, és már használható is a bélyegző.

Leave a comment

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>